Inleiding Module

Als er iets vervelends gebeurt op het werk, dan mag je die persoon erop aanspreken. En je kunt het ook altijd melden bij je leidinggevende. Niet iedereen durft dit. En soms is het niet voor iedereen en in alle situaties mogelijk om dit te doen. Misschien is het je leidinggevende die vervelend tegen je doet. Of dreigt je collega je iets aan te doen als je aan anderen vertelt wat hij bij jou doet. Ongewenst gedrag mag niet. En heeft invloed op je gezondheid. Het is noodzakelijk dat het stopt. Daarom is het belangrijk dat je het bespreekbaar maakt. Er zijn mensen naar wie je toe kunt gaan – binnen het bedrijf waar je werkt of bij de RAS. Waar je in vertrouwen je verhaal kunt vertellen.

In deze training laten we zien waar je terecht kunt bij ongewenst gedrag. Hoe het werkt en wanneer je er terecht kunt. Er zijn 3 blokken en het duurt ongeveer 5 minuten.

Aan het einde van deze training geven we een link naar de chatfunctie, waar je op vaste tijden in gesprek kunt gaan met een vertrouwenspersoon.

Start de training